Vernieuwde website van Xomex - Xomex Design grafisch en website werk
165
post-template-default,single,single-post,postid-165,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vernieuwde website van Xomex

wordpress twente

Vernieuwde website van Xomex

xomexDe vernieuwde website van Xomex is in de lucht. Er is nog meer beeldmateriaal toegevoegd. Ook deze site is ontwikkeld op basis van WordPress. Dit is een wereldwijd Content Mangement Systeem (CMS) voor websites.

Voordelen zijn onder andere, dat het makkelijke te beheren is, gratis, veel plugins waardoor alles nog eenvoudig te realiseren  is.

De site is zoekmachine vriendelijk. Dus Google kan de site goed vinden. Met een WPML plugin kun je makkelijk meerdere talen toevoegen.

Linken naar de sociale media zoals Twitter, Facebook, Instragram, LinkedIn zijn ook eenvoudig te realiseren. Grote organisaties zoals CNN, Radio 538,Ford en NRC presenteren zich op internet met een WordPress website.

Doordat het een wereldwijd systeem is zit je niet vast aan een webdesigner of organisatie die een eigen CMS systeem heeft gebouwd. Dus ‘vrijheid blijheid’.

Xomex Design is u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 WhatsApp chat