Wie ben ik? - Xomex Design grafisch en website werk
16245
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16245,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Mariëtte Groot Rouwen. Ik ben in 2001 gestart met mijn eigen bedrijf Xomex, websites en grafisch ontwerp. Sindsdien heb ik met veel plezier vele opdrachten uitgevoerd voor mijn klanten in Twente, maar ook elders in Nederland.

 

Opleiding en ervaring

Ik beschik over ruime expertise en ervaring op mijn vakgebied. Sinds de start van mijn bedrijf heb ik me steeds verder ontwikkeld. Zo ben ik altijd blijven investeren in het opdoen van kennis rondom nieuwe ontwikkelingen op het gebied van websites en internet.

 

Drukwerk & Webdesign

Ik kan uw ideeën omzetten naar een (logo)ontwerp waar u zich trots mee presenteert. Dat kan zowel in digitale vorm als met gedrukte communicatiemiddelen.

 

Voor het ontwerpen van beeldmateriaal en het opmaken van drukwerk werk ik graag met InDesign, Photoshop en Illustrator. Uiteraard kan ik u ook van dienst zijn door materiaal aan te leveren in andere bestandsformaten, zoals Word, Excel en Powerpoint.

 

Bij het ontwikkelen van websites werk ik vaak met WordPress, maar ik gebruik ook andere content management systemen om websites te realiseren.

 

Resultaatgericht en creatief

Ik gebruik vaak mijn intuïtie, maar zonder mijn gezonde verstand uit te schakelen. Dat is niet alleen nuttig en effectief in mijn werk, maar ook in de rest van mijn dagelijkse leven. Daardoor ben ik namelijk creatief, flexibel én resultaatgericht. Ik vind het verder erg belangrijk om dingen positief en pro-actief te benaderen. U kunt er daarnaast van op aan dat ik integriteit hoog in het vaandel heb staan.

 

Meer over mij

Samen met mijn partner woon ik in Borne. We hebben twee zoons. Naast mijn werk hou ik ervan om er op uit te gaan en de wereld te ontdekken.

mariette groot rouwen

MEER WETEN?

Xomex Design is u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

WhatsApp chat