Over - Xomex Design grafisch en website werk
16245
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16245,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Over

Dit ben ik!

Ik ben een ‘no-nonsense’ Marketing-professional met een persoonlijke benadering. Met al mijn opdrachten ga ik creatief en enthousiast aan de slag waarbij ik mijn talenten optimaal voor mijn klanten inzet. Mijn ruime kennis en ervaring, pro-activiteit en service-gerichtheid komen hierbij goed van pas.

 

Mijn drijfveren

Ik krijg veel energie om ondernemers volledig te ‘ontzorgen’ met alles wat met Marketing te maken heeft. ‘Ontzorgen’ betekent voor mij dat ondernemers geen omkijken meer hebben en zich volledig kunnen richten op hun eigen ondernemersactiviteiten. Ik word gelukkig van een ondernemer die méér dan tevreden is over mijn geleverde diensten! Trots!

 

Deskundigheid

Ik heb een brede kennis en ervaring opgebouwd dat ik inzet om een uitmuntende dienstverlening aan ondernemers te bieden. Kwaliteit staat bij mij altijd voorop!

 

Zie bijgaande link naar mijn  LinkedIn.

mariette groot rouwen

MEER WETEN?

Xomex Design is u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

WhatsApp chat