Wat kunt u verwachten? - Xomex Design grafisch en website werk
15608
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15608,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Wat kunt u verwachten?

Eén aanspreekpunt!

Xomex Design biedt een zeer uitgebreid pakket diensten en producten aan. Overzichtelijkheid en duidelijkheid is bij het uitvoeren van uw opdracht van groot belang.

 

Samenwerking

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de opdracht werkt Xomex Design samen met andere professionele internetexperts, tekstschrijvers, vertalers, fotografen, vormgevers en drukkers.

 

Projectfasen

Op basis van een inventarisatie van uw wensen wordt eerst een voorstel gepresenteerd. Daarna ontstaat er door regelmatige en tussentijdse terugkoppeling gedurende het traject een perfect passend resultaat. Om hiertoe te komen, neemt Xomex Design in elk project de volgende stappen:

Werkwijze
projectfasen

1. Gesprek

informerend en vrijblijvend kennismakingsgesprek

2. Voorstel

presentatie 'plan van aanpak' inclusief voorstel

3. Akkoord

de opdrachtbevestiging is binnen en we starten het project

4. Uitwerking

uitwerking van de opdracht

5. Oplevering

terugkoppeling en oplevering van het product

6. Nazorg

beveiliging van de site en up to date houden

7. Vervolg

we helpen u graag

MEER WETEN?

Xomex Design is u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat