WordPress en extra beveiligingen - Xomex Design grafisch en website werk
334
post-template-default,single,single-post,postid-334,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

WordPress en extra beveiligingen

WordPress en extra beveiligingen

Helaas zijn er nog steeds mensen die hacken. Binnen WordPress zijn er een paar extra beveiligingen mogelijkheden om dit moeilijker te maken.

Hieronder mogelijkheden:

 1. Veilige hosting kan geregeld worden via Xomex Design, we leveren een goede en veilige hostingpakketen. Ga niet in op gratis hosting of hosting voor een dollar per maand, je zult hier later spijt van krijgen. Je levert in op veiligheid, support en snelheid van de site.
 2. Download de laatste versie van WordPress bij een veilig site zoals https://nl.wordpress.org/
 3. De inlog URL kan aangepast worden dan is het inloggen niet via
  www.domeinwebsite.nl/wp-admin maar www.domeinwebsite.nl/………….
  Door de volgende plugin te downloaden kan dit worden aangepast ‘Verander wp-login.php’.
 4. Maximaal 3 inlogpogingen instellen met deze plugin ‘Limit Login Attempts‘.
 5. Voer regelmatig de updates uit die er zijn voor WordPress en de plugins  en maak vooraf een back-up eventueel met de plugin ‘All-inOne WP Migration‘.
 6. Meer informatie staat op FrankWatching op deze pagina https://www.frankwatching.com/archive/2014/05/01/je-wordpress-site-beveiligen-tegen-hackers-zo-doe-je-dat/.
 7. SSL certifificaat regelen voor je website, dit zorgt voor extra veiligheid en wordt beloont met betere zoekresultaten in Google.

 

 

Je WordPress site beveiligen tegen hackers? Zo doe je dat!WhatsApp chat