Één aanspreekpunt! - Xomex Design grafisch en website werk
15608
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15608,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Één aanspreekpunt!

Één aanspreekpunt!

Xomex biedt een zeer uitgebreid pakket diensten en producten aan. Overzichtelijkheid en duidelijkheid is bij het uitvoeren van jouw opdracht van groot belang. Één aanspreekpunt voor al jouw vragen en wensen, wel zo makkelijk en efficiënt!

 

Samenwerking

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de opdracht werkt Xomex samen met andere professionele websitebouwers, tekstschrijvers, vertalers, fotografen, grafisch vormgevers en drukkers.

 

Projectfasen

Op basis van een inventarisatie van jouw wensen wordt eerst een voorstel gepresenteerd. Daarna ontstaat er door regelmatige en tussentijdse terugkoppeling gedurende het traject een perfect passend resultaat. Om hiertoe te komen, neemt Xomex in elk project de volgende stappen:

Werkwijze
projectfasen

1. Gesprek

informerend en vrijblijvend kennismakingsgesprek

2. Voorstel

presentatie 'plan van aanpak' inclusief voorstel

3. Akkoord

de opdrachtbevestiging is binnen en we starten het project

4. Uitwerking

uitwerking van de opdracht

5. Oplevering

terugkoppeling en oplevering van het product

6. Nazorg

beveiliging van de site en up to date houden

7. Vervolg

we helpen je graag

MEER WETEN?

Xomex is je graag van dienst. Kijk rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat