Wat doen we? - Xomex Design grafisch en website werk
15750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15750,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Wat doen we?

websitebouwer twente

Domeinregistratie en hosting op een snelle internetserver en goede service, backups, beveiliging en regelmatige updates.

Ontwerp, bouw, vormgeving en onderhoud van digitale communicatiemiddelen, waaronder websites, mailings en zoekmachinemarketing, SEO (Search Engine Optimization), en SEA (Search Engine Advertising).
Daarnaast geven we ook workshops op maat zodat u er makkelijker mee aan de slag kunt. Dat kan zijn voor WordPress maar ook voor andere systemen.

website laten maken twente

Vormgeving, ontwikkeling en uitvoering van traditionele communicatiemiddelen, zoals huisstijlen, logo’s, nieuwsbrieven, folders, flyers, brochures of ander materiaal dat gedrukt moet worden.

MEER WETEN?

Xomex Design is u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat