Wat doen we? - Xomex Design grafisch en website werk
15750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15750,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Wat doen we?

websitebouwer twente

Xomex voert de diensten ‘Domeinregistratie’ en ‘Hosting’ professioneel en adequaat uit. Xomex maakt hierbij gebruik van een snelle internetserver in combinatie met goede service, backups, beveiliging en regelmatige updates.

Xomex biedt een scala aan diensten. Ontwerp, bouw, vormgeving en onderhoud van digitale communicatiemiddelen, waaronder websites, mailings en zoekmachinemarketing, SEO (Search Engine Optimization), en SEA (Search Engine Advertising).
Daarnaast geven we ook workshops op maat zodat u er zelf, indien gewenst, mee aan de slag kunt. Dat is mogelijk voor WordPress (waar de website op draait) maar kan uiteraard ook voor andere systemen.

website laten maken twente

Xomex kan al uw grafisch ontwerp professioneel uitvoeren. Denk hierbij aan vormgeving, ontwikkeling en uitvoering van communicatiemiddelen zoals huisstijl, logo’s, nieuwsbrieven, folders, flyers, brochures etc.

MEER WETEN?

Xomex Design is u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op onze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat
Geverifieerd door MonsterInsights