Wat doen we? - Xomex Design grafisch en website werk
15750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15750,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Wat doen we?

Bij Xomex bieden wij professionele marketing- en social media begeleiding voor bedrijven. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën en het beheren van social media accounts.


Wij begrijpen dat het beheren van social media accounts tijdrovend kan zijn en dat het moeilijk kan zijn om de juiste strategie te vinden die werkt voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.


Onze diensten omvatten:

  • Social media strategieontwikkeling
  • Contentplanning
  • Content creatie en publicatie
  • Community management
  • Social media advertenties

Wij geloven dat effectieve marketing en social media begeleiding essentieel zijn voor het succes van elk bedrijf. Laat ons je helpen om jouw bedrijf te laten groeien met onze professionele diensten.


Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen!

social media marketing
website hosting

Xomex is jouw professionele partner voor domeinregistratie en hosting. Wij voeren deze diensten adequaat uit en maken hierbij gebruik van een snelle internetserver in combinatie met goede service, backups, beveiliging en regelmatige updates.


Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd online is en dat je geen zorgen hoeft te maken over de technische details. Laat ons je helpen om jouw bedrijf online te laten groeien!

Xomex biedt een breed scala aan diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van digitale communicatiemiddelen zoals websites, mailings en zoekmachinemarketing. Daarnaast bieden wij ook SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) aan om jouw bedrijf online te laten groeien.


Wij geven ook workshops op maat zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Dit is mogelijk voor WordPress (waar de website op draait) maar kan uiteraard ook voor andere systemen. We zijn er om je te helpen jouw bedrijf online te laten groeien!

website laten maken twente

MEER WETEN?

Xomex Design is u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op onze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat