Huisstijl | Logo | Branding - Xomex Design grafisch en website werk
16072
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16072,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Huisstijl | Logo | Branding

Huisstijl ontwerp, logo en branding voor jouw bedrijf

Een professionele huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf. Het zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Bij Xomex kun je terecht voor het ontwerpen van een complete huisstijl die past bij jouw bedrijf.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl bestaat uit verschillende elementen zoals kleuren, lettertypes en beeldmateriaal. Bij het ontwerpen van een huisstijl kijken we naar de uitstraling die past bij jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken. We zorgen ervoor dat alles consistent wordt doorgevoerd in alle communicatiemiddelen zoals visitekaartjes, briefpapier en e-mailhandtekeningen.

Logo ontwerp

Een logo is het gezicht van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat het logo past bij de uitstraling van jouw bedrijf en dat het herkenbaar is voor jouw doelgroep. Bij Xomex ontwerpen we een professioneel logo dat past bij jouw bedrijf.

Branding

Branding gaat verder dan alleen een huisstijl en logo. Het gaat om de totale beleving die klanten hebben bij jouw bedrijf. Bij branding kijken we naar alle aspecten van jouw bedrijf zoals de website, social media en communicatie met klanten. We zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit en dat de uitstraling past bij jouw bedrijf.

Wil jij ook een professionele huisstijl, logo of branding voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Een logo is belangrijk voor je bedrijf. Maar wat is eigenlijk een logo?

 

Een logo is een beeldmerk, oftewel een grafische uiting, van een merk, product of bedrijf.

 

Er zijn talloze voorbeelden van beeldmerken in alle vormen en maten zoals bijvoorbeeld:

 

Coca Cola, Heineken, Wereld Natuur Fonds, Red Bull, Randstad, FC Twente, Vrije Universiteit Amsterdam, Adidas, Facebook, Instagram, Linda, Shell of van Nederland.

Waarom is een logo belangrijk voor je bedrijf?

 

Klanten herkennen vaak een logo en associëren het direct met een merk, product of bedrijf. Het is een grafische uiting en wordt daarom door een klant beter onthouden waardoor herkenning sneller plaatsvindt. Op die manier bind je klanten aan jouw bedrijf en bevorder je merkloyaliteit.

 

Hiermee kun je als bedrijf ook laten zien wat je wilt uitstralen. Wil je ‘jong en bruisend’ uitstralen of juist ‘betrouwbaar en degelijk’?

Huisstijl

 

Een eenduidige communicatie naar de markt, zoals logo en teksten, noemen we de huisstijl. Van belang is dat de stijl overal hetzelfde is zodat het altijd voor iedereen herkenbaar is. Daardoor voelt het vertrouwd en gaat de klant eerder over op aankoop.

 

Voor elk bedrijf is het raadzaam om een huisstijlhandboek te hebben. Hierdoor is het voor elke medewerker duidelijk om het logo en teksten altijd in dezelfde stijl toe te passen.

Maatwerk

 

Ontwikkelen, implementeren en beheren van huisstijl is een proces dat tijd en professie nodig heeft. Het maken van een goede huisstijl is voor elk bedrijf verschillend en is dus maatwerk.

 

Xomex heeft de professie om, in samenwerking met jouw bedrijf, een passende huisstijl te ontwikkelen.

 

Wilt u meer over weten over bovenstaande of over een specifiek onderdeel?

 

Neem contact met ons op, we staan je graag te woord!

MEER WETEN?

Xomex is je graag van dienst. Kijk rustig rond op onze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat