Over mij - Xomex Design grafisch en website werk
16245
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16245,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over mij

Mijn naam is Mariëtte Groot Rouwen. Ik ben in 2001 gestart met mijn eigen bedrijf genaamd ‘Xomex Design’, en ben gespecialiseerd in websites, social media en grafische ontwerpen. Ik heb met veel plezier honderden opdrachten uitgevoerd voor mijn klanten in Twente maar ook elders in Nederland.

 

Opleiding en ervaring

Ik heb HEAO-CE (Commerciële economie) gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds de start van mijn bedrijf heb ik mij blijvend ontwikkeld door continue te investeren in het op doen van kennis rondom nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (web)design, grafisch ontwerp en social media. Ik beschik daarnaast over ruime expertise en ervaring op mijn vakgebied mede door mijn uitgebreide klantenkring.

 

Social media, Drukwerk & Webdesign

Xomex kan uw ideeën omzetten naar een (logo)ontwerp waar u zich trots mee kan presenteren. Dat kan zowel in digitale vorm als met gedrukte communicatiemiddelen.

 

Voor het ontwerpen van beeldmateriaal en het opmaken van drukwerk werk ik graag met InDesign, Photoshop en Illustrator. Uiteraard kan ik u ook van dienst zijn door materiaal aan te leveren in andere bestandsformatenzoals Word, Excel en Powerpoint.

 

Bij het ontwikkelen van websites werk ik vaak met WordPress maar ik gebruik ook andere content management systemen om websites te realiseren.

 

Resultaatgericht en creatief

Ik gebruik mijn intuïtie maar zonder mijn gezonde verstand uit te schakelen. Daardoor kan ik creatief, flexibel én resultaatgericht werken. Daarnaast benader ik mijn werk positief en proactief.

 

Meer over mij

Samen met mijn partner woon ik in Bornerbroek. We hebben twee zoons. Naast mijn werk hou ik ervan om er op uit te gaan en de wereld te ontdekken.

 

Borne

Ik ben opgegroeid in Borne, midden in Twente. Na ons trouwen zijn we verhuist naar Hengelo en een paar jaar later naar Oldenzijl, een idyllisch plekje op het Hogeland van Groningen. Rondom het huis was een weiland met ruimte voor paarden en zijn we beiden besmet met het paardenvirus.

 

Oldenzijl

Onze beide kinderen zijn daar geboren en in 2001 ben ik gestart met mijn bedrijf Xomex.  Mijn bedrijf had een vliegende start door een grote opdracht voor Groningen Seaports in Delfzijl. Door goede afstemming met enthousiaste ondernemers heb ik een bijdrage geleverd aan de marketing, grafisch ontwerp, websites en social media

 

Bornerbroek

Na 16 jaar in Oldenzijl was het tijd om terug te gaan naar Twente. En na 16 jaar in Borne in een woonwijk gewoond te hebben een huis met veel ruimte voor de paarden in Bornerbroek. Een inspirerende plek om vol enthousiasme aan de slag te zijn met opdrachten op gebied van social media, linkedin, facebook, instagram, websites en grafisch ontwerp.

mariette groot rouwen

MEER WETEN?

Xomex is je graag van dienst. Kijk rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat
Geverifieerd door MonsterInsights