Over mij - Xomex Design grafisch en website werk
16245
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16245,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over mij

Mijn naam is Mariëtte Groot Rouwen. Ik ben in 2001 gestart met mijn eigen bedrijf genaamd ‘Xomex Design’, en ben gespecialiseerd in websites, social media en grafische ontwerpen. Ik heb met veel plezier honderden opdrachten uitgevoerd voor mijn klanten in Twente maar ook elders in Nederland.


Ik heb HEAO-CE (Commerciële economie) gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds de start van mijn bedrijf heb ik mij blijvend ontwikkeld door continue te investeren in het op doen van kennis rondom nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (web)design, grafisch ontwerp en social media. Ik beschik daarnaast over ruime expertise en ervaring op mijn vakgebied mede door mijn uitgebreide klantenkring.


Social media & Webdesign

Ik kan je helpen bij het opzetten van een social media strategie die past bij jouw bedrijf. Samen kijken we naar welke kanalen het beste bij jouw bedrijf passen en hoe we deze optimaal kunnen benutten.


Xomex kan uw ideeën omzetten naar een (logo)ontwerp waar u zich trots mee kan presenteren. Dat kan zowel in digitale vorm als met gedrukte communicatiemiddelen.


Voor het ontwerpen van beeldmateriaal en het opmaken van drukwerk werk ik graag met Canva, InDesign, Photoshop en Illustrator. Uiteraard kan ik u ook van dienst zijn door materiaal aan te leveren in andere bestandsformatenzoals Word, Excel en Powerpoint.


Bij het ontwikkelen van websites werk ik vaak met WordPress maar ik gebruik ook andere content management systemen om websites te realiseren.


Ook voor domeinregistratie en hosting kun je bij mij terecht. Ik help je graag bij het vinden van een passende domeinnaam en hostingpakket.


Resultaatgericht en creatief

Ik gebruik mijn intuïtie maar zonder mijn gezonde verstand uit te schakelen. Daardoor kan ik creatief, flexibel én resultaatgericht werken. Daarnaast benader ik mijn werk positief en proactief.


Genoeg over mij, wanneer gaan we overleggen wat we voor elkaar kunnen doen in de toekomst?

mariette groot rouwen

MEER WETEN?

Xomex is je graag van dienst. Kijk rustig rond op deze website voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

WhatsApp chat