responsive websites - Xomex Design grafisch en website werk
17101
page-template-default,page,page-id-17101,theme-bridge,bridge-core-3.0.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-18.0.9.1603364539,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

responsive websites

Een website is responsive als de lay-out aanpast aan de plek waar je het ziet. Op een mobiel of tablet is de lay-out anders dan op de computer. Voor een telefoon is het handig dat alles onder elkaar in beeld is. Je hoeft dan niet telkens in te zoomen om de tekst goed te kunnen lezen. Hierdoor komt de site ook hoger in Google dan een site die dat niet heeft. De huidige websites die nieuw gebouwd door Xomex worden zijn altijd voorzien van deze techniek.

 

Ontwikkeling websites

De mobiele telefoon heeft een hele snelle ontwikkeling doorgemaakt. Door het kunnen zien van websites op de telefoon kwam de behoeft aan een lay-out die daar ook makkelijk te lezen is. In 2010 kwam Ethan Marcotte et de term resonpsive design. Met behulp van de techniek voor bestaande websites is het het huidige CSS systeem is dit ingebouwd. Als je hier meer over wilt lezen dan kun je op deze pagina kijken.

 

Voor de vindbaarheid en het gebruiksgemak is het belangrijk dat een nieuwe website responsive is.

 

Heb je vragen hierover neem dan contact op.

WhatsApp chat